Milinković-Savić ima najlepšu ženu među fudbalerima: I čuveni britanski 'The Sun' oduševljen Natalijom

Doktorka iz Novog Sada ukrala srce našem reprezentativcu

25.06.2024. 13:56
  • Podeli:
sergej natalija-667aafd356e5b.webp Foto: Instagram/Printscreen/natalija_ilic_

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u Nemačkoj, gde će večeras igrati treći meč u okviru grupne faze Evropskog prvenstva. Našim Orlovima pomoć sa tribina stiže i od njihovih lepših polovina. Kada je reč o Sergeju Milinkoviću-Saviću, njema najveća podrška stiže od verenice Natalije Ilić i ćerkice Irine.

Malo zajedničkih fotografija se može videti na društvenim nalozima ovog mladog para, iako su već nekoliko godina zajedno.

O Nataliji se vrlo malo zna, osim da je iz Novog Sada i da je završila medicinu. Ono što se može zaključiti sa fotografija sa njenog profila na Instagramu jeste da je ljubitelj putovanja i konja i da voli da posećuje dobre restorane.

Mnogi smatraju da je jedna od najlepših žena srpskih fudbalera.

Svoj privatni život kriju "kao zmija noge", ali i po onim malobrojnim fotografijama zaključuje se da ljubav među njima. Ono po čemu je Natalija najprepoznatljiva jesu njene prodorne plave oči, zbog kojih je i britanski "The Sun" pisao o njoj.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()