Sergej Milinković Savić na korak od Saudijske Arabije

Lacio od reprezentativca zaradio mnogo manje nego što je mogao prošlo leto

11.07.2023. 19:28
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić-1668760820996.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić blizu je potpisivanja ugovora sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije, preneo je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Milinković-Savić ima ugovor sa rimskim klubom do juna 2024., a predstavnici Lacija i Al Hilala su se dogovorili da obeštećenje za srpskog fudbalera iznosi 40.000.000 evra.

Zanimljivo je da je Lacio na ovom fudbaleru zaradio mnogo manje nego što je mogao prošlo leto, kada je predsednik kluba Aurelio de Laurentis odbio ponudu Milana na 140.000.000 evra. 

Romano tvrdi da je u toku finalizacija dogovora i kompletiranje dokumentacije, a srpski reprezentativac će kad prođe lekarske preglede potpisati trogodišnji ugovor sa Al Hilalom. Milinković-Savić bi u klubu iz Saudijske Arabije trebalo da ima godišnju platu od 20.000.000 evra.

Srpski fudbaler je stigao u Lacio 2015. godine iz Genka, a za rimski klub je odigrao 341 meč i postigao je 69 golova i imao je 59 asistencija.

Romano navodi da će Milinković-Savić u Al Hilalu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()