Serija A napravila hit presedan: Špic najbolji golman prethodnog kola u Italiji

Milan je imao sreće u ovom slučaju

10.10.2023. 16:15
  • Podeli:
Olivije Žiru_Olivier Giroud_Foto Reuters-6443a2c22f6b6.webp Foto: Reuters

Prethodnog vikenda u Seriji A, tokom utakmica 8. kola, viđena je i jedna krajnje interesantna scena. Zbog crvenog kartona Majka Menjona, na gol je morao da stane Olivije Žiru, koji je imao i intervenciju koja je spasila njegov tim.

Potrošio je sve izmene Stefano Pioli, a njegov golman je u 99. minutu dobio crveni kartona, dok nije mogao da ubaci novog.

Zbog toga, na gol je stao Olivije Žiru, koji je imao poprilično dobrih nekoliko minuta među stativama, a Serija A je to nagradila i stavila ga je za najboljeg olmana u čitavom kolu.

Pored njega, tu su još iz Rome Spinacola, Paredes, kao i Lukaku. Fiorentina je dala Bonaventuru, Lacio je dodao Kasteljanosa i Vesina, dok je Frozinene dao Sulea, Rejnera i Monterisija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()