Ševčenko bio u vozu tokom ruskog bombardovanja Ukrajine

Kako god da se osećate pustite da se vaše emocije pretvore u donacije, rekao je poznati Ukrajinac

10.10.2022. 20:39
  • Podeli:
Andrej Ševčenko-1665427138083.webp Foto: Profimedia

Legendarni ukrajinski fudbaler Andrej Ševčenko objavio je da sa u trenutku ruskog raketiranja više ukrajinskih gradova nalazio u vozu koji je zbog napada morao na nekoliko sati da stane.

"Bio sam u vozu kad je bombardovanje počelo i morali smo da stanemo usred polja. Tih nekoliko sati bilo je kao večnost", napisao je Ševčenko na Instagramu.

On je apelovao na sve koji žele da pomognu, da to učine slanjem donacija njegovoj zemlji.

"Branićemo Ukrajinu i pevaćemo i pod bombama, kao ljudi u Kijevu danas u podzemnoj železnici. Borićemo se do pobede. Kako god da se osećate danas, bilo da osećate empatiju ili brigu, ljubav ili simpatije za Ukrajinu, ili očaj, bes i ljutnju za našeg neprijatelja, pustite da se vaše emocije pretvore u donacije“, poručio je Ševčenko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()