Severina posle sjajnog debija: Ovo su prva dva gola od mnogih

Često sam sa Kvinsijem Menigom, kaže novajlija u Partizanu

21.07.2023. 08:28
  • Podeli:
Ksander Severina-64ba24f97e88d.webp Foto: FK Partizan

Novi fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je nakon utakmice sa ekipom Mladosti, da se nada da su dva postignuta gola samo jedni do mnogih u narednoj sezoni.

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti GAT rezultatom 3:1 (3:1) u prijateljskoj utakmici pred start nove sezone. Dva gola na ovom susretu dao je Severina.

"Srećan sam zbog dva gola u prvoj utakmici posle dosta vremena. Nadam se da su ovo prva dva od mnogih golova u uspešnoj sezoni. Trening centar je odličan, saigrači su dobri prema meni, sviđa mi se. Često sam sa Kvinsijem Menigom, jer je on iz Holandije. Uputio me je prilično, mnogo toga me je naučio. Ovo je početak, prvih 45 minuta i nadam se da ću i u narednim utakmicama beležiti minute. Posle utakmice sam odradio i deo treninga, kako bih se što bolje pripremio za zvanične duele", istakao je holandski napadač.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()