Sevilja uručila otkaz Sampaoliju

Ugovor dve stane isticao je 30. juna naredne godine

20.03.2023. 15:55
  • Podeli:
Horhe Sampaoli-64186ed9acc69.webp Foto: Profimedia

Rukovodstvo fudbalskog kluba Sevilja odlučilo je da uruči otkaz treneru Argentincu Horheu Sampaoliju, prenose španski mediji.

On je preuzeo Sevilju u oktobru prošle godine, a imao je ugovor sa klubom do 30. juna naredne godine.

Sevilja je posle poraza od Hetafea u 26. kolu La Lige pala na 14. mesto na tabeli sa 28 bodova i moraće do kraja sezone da se bori za opstanak.

Sevilja će u četvrtfinalu Lige Evrope igrati protiv Mančester junajteda

Kandidati za novog trenera Sevilje su Hoze Luis Mendilibar i Hoze Pepe Bordalas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()