Simeone: Srećan sam u Atletiku, ponudu iz Saudijske Arabije nisam ni razmatrao

Ponuda mi ništa nije značila, kaže bivši fudbaler i dugogodišnji trener

10.08.2023. 10:18
  • Podeli:
Dijego Simeone-64d49d1b19d61.webp Foto: Profimedia

Šef stručnog štaba Atletika Dijego Simeone (53) izjavio je da nije ni razmatrao ponudu da nastavi trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji, prenosi španski sportski list "Marka".

Simeone je pre oko mesec dana dobio ponudu iz Saudijske Arabije po kojoj bi godišnje zarađivao oko 40 miliona evra. Španski mediji nisu naveli ime kluba.

"Nijednog momenta se nisam zapitao šta bi trebalo da uradim. Ta ponuda mi ništa nije značila. Prava istina je da sam srećan tu gde jesam", rekao je trener Atletika.

Simeone je trener Atletika od 2011. godine, a sa madridskim klubom osvojio je osam trofeja.

"Ne bih se predomislio ni da su me ponovo pozvali i pojačali ponudu. Srećan sam u Atletiku", zaključio je Simeone, koji ima ugovor sa madridskim klubom do kraja naredne sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()