Simone Inzaghi dogovorio produženje ugovora sa Interom

Morata je čovek koji je uvek branio italijanskog trenera

08.08.2023. 09:00
  • Podeli:
Tan2023-04-1121121273_5 Simone Inzagi AP PhotoArmando Franca-6436663a83f2d.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Nakon veoma turbulentne sezone, u kojoj se mnogo spekulisalo o njegovoj smeni, Simone Inzagi i Inter dogovorili su sve oko produženja ugovora.

Inter je pod Inzagijem u dve sezone osvojio četiri trofeja i igrao finale Lige šampiona. Međutim, ono što mu zameraju zagovornici smene je to što nije uspeo da osvoji makar jedno prvenstvo, iako se smatra da je Inter u obe sezone imao najbolji tim u Italiji.

U samom klubu posebno ga branio Bepe Marota, ali su često izlazili u javnosti spekulacije da ako ne izbori plasman u elitno takmičenje kroz ligu, da će sigurno biti smenjen. Ipak, odličan finiš i drugo mesto u prvenstvu jesu spasili Inzagija, a posebno mu je rejting podigao plasman u finale Lige šampiona.

To je bilo dovoljno da dobije novi ugovor, a tu vest potvrdio je i njegov agent Tulio Tinti. On je potvrdio da će novi ugovor važiti do 2025.

“Dogovor je već postignut na presezonskoj turneji po Aziji. Potrebno je samo da se ozvaniči. To će biti produženje za godinu dana”, rekao je Tinti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()