Siniša Mihajlović ima podršku: Sa tobom, zajedno, do nove pobede

Trener Bolonje je objavio da ponovo ide u bolnicu na još jednu hemoterapiju jer postoji rizik od povratka bolesti

27.03.2022. 12:54
  • Podeli:
sinisa-mihajlovic-foto-profimedia.jpg

Trener Bolonje Siniša Mihalović obavestio je javnost da se vraća u bolnicu na još jednu hemoterapiju koja će biti “završni udarac u borbi sa leukemijom”. Ovo je preporuka lekar koju je Mihajlović prihvatio sa punim poverenjem, jer postoji bojazan da se bolest vrati

“Kao uvek, igram otvoreno. Posle otkrivene bolesti redovno radim detaljne analize, a poslednji put je otkriveno da postoji rizik od povratka bolesti. Ovog puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati da budem korak ispred njega. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđem na iznenadne rupe, mogu da padnem, ali moram da smognete snage da ustanete”, reka je Mihajlović koga će na klupi, dok je na bolovanju, zameniti njegov pomoćnik Miroslav Tanjga .

Podrške pune snage

Od kada je objavio novu informaciju o svom zdravstvenom stanju, na adresu Siniše Mihajlovića stižu poruke podrške. Jedna je stigla iz Beograda, od njegovog nekadašnjeg kluba Crvene zvezde. Kluba sa kojim je popularni Miha osvojio Kup šampiona i iz kog se vinuo u Italiju davnih devedesetih godina.

“Siniša, svi znamo koliki si borac, znamo da ćeš i ovoga puta biti uspešniji! Svi smo uz tebe. Zajedno do nove pobede”, poruka je koju je Zvezda objavila na Tviteru.

 

 

Oglasio se Valter Sabatini, nekadašnji direktor Bolonje i prijatelj srpskog trenera. On je  za Gazzeta dello Sport otkrio svoj razgovor sa Sinišom Mihajlovićem:

“Neko vreme znam za Sinišinu situaciju. Razgovarali smo i on zna da nije sam, borimo se zajedno. Uz njega sam. Ne ostavljam ga samog. Rekao sam mu da ponovo stavi svoj šlem i pobedi još jednom. Nadam se da će mu klub pomoći, u svakom smislu. Znam da će to uraditi, znam sve momke u njegovom okruženju i nema sumnje da ujedinjeni možemo da pobedimo. Znam da će se suočiti sa ovom novom borbom sa više mira, jer je već to prošao. On je jak. On je prosto Mihajlović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()