Siti na kolenima: Junajtedova partija sezone za titulu u FA kupu

Utakmica je odigrana na Vembliju

25.05.2024. 18:05
  • Podeli:
mancester junajted profimedia-66520b664d9c3.webp Foto: PROFIMEDIA

Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su FA kup pošto su u finalu na "Vembliju" pobedili Mančester siti rezultatom 2:1.

Strelci za Junajted bili su Garnačo u 30. i Kobi Mejnu u 39. minutu, dok je za Siti pogodio rezervista Žeremi Doku u 87 minutu susreta.

U finalu FA kupa mnogi su videli Sitijev novi trofej, ali je Erik ten Hag danas iznenadio Pepa Gvardiolu, posebno u prvom poluvremenu.

Siti jeste dominirao od prvog minuta, ali je teško dolazio do opasne zone i ozbiljnijih šansi pred golom Onane.

Ono što je svakako utisak dana jeste da je Erik ten Hag odlično pripremio jednu veliku utakmicu i da je uspeo da pobedi Pepa Gvardiolu nakon nekoliko sramnih i ubedljivih poraza.

Ipak i pored ovog trofeja on će gotovo izvesno napustiti klubu Janajteda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()