Siti ne želi da pregovara o Silvi: Portugalcu stigao novi ugovor

Bernardove želje su potpuno drugačije

08.08.2023. 12:40
  • Podeli:
bernardo silva reuters-64d0a26f52bcd.webp Foto: Reuters

Bernard Silva (28) želi da napusti Premijer ligu, a njegov klub Mančester siti umesto da mu da dozvolu ponudio mu je novi ugovor, saznao je Fabricio Romano.

Portugalski ofanzivac, jedan od omiljenih igrača trenera Pepa Gvardiole, ima ugovor do leta 2025. Čelnici Građana žele da ga zadrže duže od toga, a on smatra da je sa osvajanjem Lige šampiona završio svoju misiju na Ostrvu i hoće da se preseli u Barselonu, kako bi ostvario svoj san.

Pored Barselone Silvu želi i PSŽ, ali Siti ne planira ni da pregovara sa drugima oko ovog transfera.

Transfermarkt ga procenjuje na 80 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()