Skandal pred derbi: Fudbaler Zvezde noć pred utakmicu visio sa džipa Bake Praseta

Kako će klub na ovo reagovati?

23.09.2024. 11:50
  • Podeli:
lazar jovanović - foto FK Crvena zvezda-6687fbccdbdf3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Lazar Jovanović šokirao je sve potezom pred 174. večiti derbi.

Naime, on je bukvalno rizikovao život u noći između nedelje i ponedeljka. Jovanović se zakačio na merdevine džipa koji je vozio poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i tako "visio" dok je ovaj vozio ulicama Beograda.

U jednom trenutku pojavio u kadru snimka koji je Baka Prase pravio i upitao: 

"Ima li mesta za vožnjicu?"

Nakon što mu je ovaj rekao da jedino na merdevine može da se zakači, sin Milana Laneta Jovanovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, je taj poziv prihvatio - što je šokiralo devojke koje su sedele unutra u džipu:

"On će stvarno da se zakači? Joj, zašto si mu to rekao".

 Na to je Baka Prase dodao:

"Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek. Stvarno, šta je ovo? Poginuće čovek, poginuće čovek, alooo".

Samom Jovanoviću je to očigledno prijalo, jer je konstantno vikao "vozi, vozi, gas, gas", a onda je pitao da li možda ima mesta za njega u gepeku.

O potezu mladog Jovanovića, za kog se pominje da je budućnost srpskog fudbala, sudite sami. Mi ćemo samo dodati da je večiti derbi na programu u ponedeljak od 19 časova i da Zvezda ima problema sa bonus igračima zbog povrede Ognjena Mimovića. 

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()