Skandal u BiH: Fudbaler Borca odustao od reprezentacije zbog uvreda

Fudbalere Bosne i Hercegovine očekuju utakmice sa Engleskom i Italijom

24.05.2024. 13:38
  • Podeli:
borac-65f73d6885bc5.webp Foto: FK Borac Banjaluka

Posle finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine odigrane u četvrtak u Banjaluci i uvredljivih komenatara u javnosti fudbaler David Vuković doneo je odluku da se ne pojavi na okupljanju reprezentacije BiH za predstojeće mečeve.

Vuković je dobrom igrom zaslužio poziv selektora Sergeja Barbare ali je na kraju odlučio da se ne pojavi.

"Doneo sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara posle utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije i smatram da je tako najbolje za sve navijače. Mislim da nakon novonastalih dešavanja ne mogu pomoći reprezentaciji jer nisam u mogućnosti da budem dovoljno skoncentrisan i da dam svoj maksimum na terenu, na treninzima, kao i na samim utakmicama. Reprezentaciji želim svu sreću na prijateljskim utakmicama kao i u svim ostalim takmičenjima u budućnosti", poruka je Davida Vukovića koju je objavio Borac.

Fudbalere Bosne i Hercegovine očekuju mečevi protiv Engleske i Italije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()