Škuletić okončao karijeru: Shvatio sam da je bolje da prestanem

Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru, rekao je nekadašnji igrač Partizana

09.03.2023. 15:00
  • Podeli:
Petar Škuletić-6409e40abd7e8.webp Foto: Profimedia

Još jedan fudbaler je odlučio da, ove godine, okonča igračku karijeru - Petar Škuletić rekao je zbogom fudbalskom terenu u 33 godini. Poslednji angažman imao je u srpskom prvoligašu TSC, a ugovor mu je istekao na kraju prošle sezone. 

"Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju", rekao je Škuletić u podkastu "Alesto".

Od kada je ovaj stameni napadač otišao iz seniorskog tima Partizana postao je sve dalji medijskoj pažnji u Srbiji.  U crno-belom dresu odigrao je 40 utakmica i postigao 28 golova i 13 asistencija. On je u februaru 2015. prešao u Lokomotivu iz Moskve za 3,2 miliona evra, a posle ruskog kluba igrao je za Genčerbirligi, Monpelje, Sivas, azerbejdžanski Sabah.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je šest mečeva i postigao jedan gol.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()