Slaviša Jokanović pretrpeo prvi poraz sa Dinamom

Posle devet odigranih kola ekipa srpskog trenera nije više usamljena na vrhu tabele

09.09.2022. 21:31
  • Podeli:
Slaviša Jokanović.jpg Foto: Profimedia

Srpski fudbalski trener Slaviša Jokanović pretrpeo je prvi poraz u ruskom šampionatu na klupi Dinama iz Moskve.

Klub iz prestonice Rusije poražen je u meču 9. kola Premijer lige na gostovanju Sočiju sa 2:1 (2:1).

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu, a domaćin je poveo preko Georgija Melkadzea u 6. minutu. Na 2:0 povisio je Kristijan Noboa u 11. minutu, a konačnih 2:1 postavio je Denis Makarov u 40. minutu.

Soči se ovom pobedom izjednačio sa Dinamom iz Moskve, obe ekipe sada imaju po 16 osvojenih bodova iz devet utakmica.

Jokanovićeva ekipa prethodno je upisala po četiri pobede i remija u šampionatu Rusije u kom je lider Zenit, koji ima 20 bodova posle osam odigranih mečeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()