Slavni klub pao u Drugu ligu: Navijači zapalili grad

Ovako nisko nikada u istoriji nisu pali

07.12.2023. 11:09
  • Podeli:
Navijači Santosa-657199785bda9.webp Foto: Printscreen/Instagram/Brasil Football

Fudbaleri Santosa proživaljavaju svoje najteže dane, u 111 godina dugoj istoriji kluba. Veliki brazilski klub ispao je, posle poraza kod kuće od Fortalezea (2:1), u drugu ligu. 

Klub koji je iznedrio velikog Peleea, Robinja i Nejmara,  nikada nije pao ovako nisko na tabeli, a ni u fudbalskom svetu. Ovo je veoma razljutilo navijače Santosa koji su svo svoje nezadovoljstvo iskalili na ulicama kvarta Vila Belmiro. Nisu marili šta pale i lome, gorelo je sve šta im je pod ruku došlo.

 Santos je završio na 17. mestu, sa bodom zaostatka u odnosu na Baiju, i naredne godine igraće u Seriji B. S druge strane, navijači više neće moći da se hvale da su jedini klub, uz Sao Paolo i Flamengo, koji nije ispadao u niži rang.

A to ispadanje očigledno im je teško palo, jer smo u kvartu Vila Belmiro, gde je Santos smešten, videli haotične scene i grad kako gori.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()