Slovan proslavio titulu pa se oprostio od Borjana: Zaslužuje posebnu zahvalnost

Klub je osvojio šestu uzastopnu titulu

19.05.2024. 08:44
  • Podeli:
Borjan tuga_Reuters-1669726201983.webp Foto: Reuters

Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu Milan Borjan oprostio se od kluba pobedom i osvajanjem titule prvaka države.

On je na 41 utakmici stajao na golu slovačkog prvaka, primio je 45 golova u svim takmičenjima, a mrežu je sačuvao na 16 mečeva.

Dovoljna mu je bila samo jedna sezona da ostavi jak utisak kod navijača, saigrača i ljudi iz kluba, pa je tako usledio i emotivan oproštaj u danu kada se slavila nova titula Slovana.

"Borjan neće nastaviti u našem dresu. Zaslužuje posebnu zahvalnost za stav i nastupe tokom cele sezone kada nam je bio podrška i pobrao simpatije navijača. Nećemo zaboraviti kako nas je držao u ključnom dvomeču sa Sviftom iz Luksemburga. Želimo mu sve najbolje u karijeri i hvala mu na svemu što je uradio za Slovan", rekao je presednik kluba Ivan Kmotrik.

Bivši kapiten kluba sa Marakane je pre početka meča sa Ružemberokom od kluba dobio uramljen dres Slovana sa njegovim imenom.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()