Slović o Zlatnoj lopti: Ponosna sam što nikad nisam napustila svoju zemlju

Ova nagrada za fudbalerke dodeljuje se tek od 2019. godine

29.12.2023. 13:17
  • Podeli:
Violeta Slović i Dragan Stojković-658eb8a8352b0.webp Foto: Rade Prelić / Tanjug

Kapiten ženske fudbalske reprezentacije Srbije Violeta Slović izjavila je na tradicionalnoj dodeli "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije, da je ponosna što nikada nije napustila svoju zemlju.

Fudbalski savez Srbije (FSS) uručio je Zlatnu loptu za najbolju fudbalerku u 2023. godini Violeti Slović.

Zlatna lopta za fudbalerke dodeljuje se tek od 2019. godine. Prva dobitnica bila je Violeta Slović, koja je drugi put u karijeri dobila ovo priznanje. Kapitenu ženske fudbalske reprezentacije Srbije i fudbalerki Spartaka iz Subotice nagradu je uručio direktor sportskog sektora FSS Miroslav Tanjga.

"Hvala ljudima koji su mi pomogli da postanem drugi put najbolja igračica u Srbiji. Hvala mom Spartaku i porodici koji su mi dali snagu i motiv da stignem do ovde. Ponosna sam što nikad nisam napustila svoju zemlju, ovo priznanje ima težinu i draž. Veliko hvala FSS, ova nagrada me još više motiviše. Uverena sam da će naša generacija krenuti stopama naših fudbalera i biti na velikim turnirima", izjavila je Violeta Slović na današnjoj ceremoniji.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()