Šmekerski gest: Saša Ilić se oglasio posle šokantnog otkaza u Rusiji

Evo šta sada ima da poruči klubu

06.10.2024. 17:37
  • Podeli:
Saša Ilić_Profimedia-64c3f69664fe8.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbalski trener Saša Ilić dobio je otkaz u Nižnjem Novgorodu i to odmah nakon meča i remija svog kluba protiv Akrona (2:2).

Neobična situacija desila se u Rusiji gde je Ilić radio od maja ove godine, kada je cilj bio da se spase ispadanja.

Samo 22 utakmice bile su dovoljne poslodavcu da mu se zahvali na saradnji, a Ilić nije uzvratio kako bi se možda očekivalo.

Vest o smeni Ilića potom je potvrdio generalni direktor Nižnjeg David Melik-Huseinov koji je kratko rekao: „To je odluka sportskog sektora“.

Nižnji posle 11 utakmica u ovoj sezoni ima tri pobede i 11 bodova, pa se nalazi na 12. mestu koje je tik iznad zone ispadanja, sa tri boda više od ugroženih ekipa.

„Ponosan sam na igrače i svoj tim što smo prošle sezone spasili klub od ispadanja iz ruske Premijer lige! Hvala na poverenju i podršci! Srećno“, poručio je Ilić, bez obzira na način na koji je otišao iz kluba.

Legendarni as i nekadašnji kapiten Partizana radio je kao trener još i u Čukaričkom, CSKA iz Sofije, Atromitosu i kao pomoćnik u stručnom štabu Srbije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()