Snajder smatra da je Dušan Tadić potpuno pogubljen

Da sam ja ovako igrao u prošlosti, sam bih tražio da me stave na klupu, kaže nekadašnji reprezentativac Holandije

20.09.2022. 10:14
  • Podeli:
Vesli Snajder-1663661637615.webp Foto: Profimedia

Bivši holandski fudbalski reprezentativac Vesli Snajder oštro je kritikovao igru kapitena Srbije i Ajaksa Dušana Tadića u porazu "kopljanika" od ekipe AZ Alkmar u 7. kolu Eredivizije.

Snajder, koji je pet godina igrao za Ajaks, poručio je da se "Tadić potpuno pogubio, da je van forme i da je vreme da se preseli na klupu".

"Taj momak se potpuno pogubio i počinje da deluje sramotno. Morate da ga izvučete iz tog stanja i da ga stavite na klupu. On je kapiten, ali možete biti kapiten i van terena dajući šansu drugim igračima. Da sam ja ovako igrao u prošlosti, sam bih tražio da me stave na klupu", rekao je Snajder u emisiji Veronika ofsajd.

Holanđanin je dodao da je Tadić previše vremena proveo na travi.

"Ležao je i previjao se po terenu osam puta", poručio je Snajder.

Fudbaleri Ajaksa pretrpeli su u Alkmaru prvi poraz (2:1) u šampionatu i imaju 18 bodova, koliko i lider PSV iz Ajndhovena, koji ima bolju gol-razliku.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nije se ove sezone upisao u strelce na 10 utakmica u svim takmičenjima, ali je zabeležio pet asistencija u Erediviziji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()