Šok iznenađenje za FK Vojvodinu: Potvrđene novosadske spekulacije

Novi trener od nedelje

20.12.2023. 13:27
  • Podeli:
Ranko Popović-6560b674d4fe1.webp Foto: FK Vojvodina

Ono što se prethodnih dana govorilo po Novom Sadu, dobilo je i svoju potvrdu - fudbaleri Vojvodine ostaće bez trenera.

Tek što je Ranko Popović stvorio posebu energiju i neku novu priču na Karađorđu i tako vratio Vojvodinu na put šampiona, stigle su vesti iz Srpske Atine da bi uskoro mogao put Japana, gde će preuzeti ekipu Kašime Antlersa.

Iako se o tome već spekulisalo, mnogi su se nadali da do iste neće doći, ali je informaciju za Sportski žurnal potvrdio predsednik kluba, Dragoljub Zbiljić.

"Imamo nekoliko rešenja za mesto šefa stručnog štaba, ali ne želimo da žurimo. Sledeće sedmice sešćemo i doneti odluku o tome ko će da nasledi Ranka Popovića na trenerskoj klupi našeg tima", rekao je Dragoljub Zbiljić

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()