Šok za sve Delije, ovome se nikako nisu nadali: Stiglo saopštenje o meču sa Interom

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. 

21.09.2024. 08:00
  • Podeli:
navijači crvena zvezda delije una-66ed405746e80.webp Foto: UNA

Italijanska policija zabranila je dolazak i prisustvo navijača Crvene zvezde na predstojećim utakmicama Lige šampiona protiv Intera (1. oktobar) i Milana (11. decembar), saopštili su crveno-beli.

 "Ministarstvo policije Italije zabranilo je pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama", navodi se u saopštenju Zvezde.

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. 

Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion, dodaje se iz redova srpskog šampiona.

"FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu", zaključuje se u saopštenju.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()