Soriano dao gol, setio se Mihajlovića i suzu pustio od tuge

Želim da mislim da mi je Siniša pomogao da postignem gol, rekao je igrač Bolonje

19.02.2023. 12:34
  • Podeli:
Roberto Soriano-63f2091324860.webp Foto: Profimedia

U jednom meču Serija A bilo je vrlo emotivno. Sastali su se Bolonja i Smadorija, nekadašnji klubovi u kojima je pokojni Siniša Mihajlović ostavio traga, a gol jedan od tri gola dao je Mihin prijatelj, iskusni Roberto Soriano (32) koji se posle utakmice setio legendarnog fudbalera i trenera. 

Bolonja je pobedila sa 2:1 u meču 23. kola Serije A

Sorijano je u 65. minutu postigao vodeći gol za svoj tim, a posle pobede, na konferenciji su ga slomile emocije. Sorijano je sa Mihajlovićem radio i u Sampdoriji i u Bolonji, sve dok trener nije otišao u septembru 2022.

Uz to, odigrao je za njega 175 utakmica, postigao je 24 gola i 27 asistencija. Sarađivali su u Sampdoriji od 2013. do 2015, a zatim su se ponovo sreli i radili u Bolonji 2018.

Roberto nije mogao da obuzda emocije, posle duela sa Samdprorijom koju sa klupre predvodi Mihajlovićev kum Dejan Stanković. Svoj gol posvetio je Siniši Mihajloviću.

"Želim da mislim da mi je Mihajlović pomogao da postignem gol ovde, gde smo zajedno imali toliko divnih uspomena. Želim da mislim da je i ovaj gol bio zahvaljujući njemu", rekao je Soriano, a kada su mu rekli da bi Siniša u ponedeljak napunio 54 godine Italijanu su suze krenule od tuge.

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 53. godini od posledica leukemije, sa kojom se borio nekoliko godina.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()