Šou u Gelzenkirhenu: Pijani Englez se jutros probudio na praznom stadionu

Hit scena na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

17.06.2024. 22:15
  • Podeli:
engleska reuters-665ee73cb898b.webp Foto: Reuters

 Juče je odigran meč između Engleske i Srbije na Evropskom prvenstvu, utisci su se polako slegli, ali danas se dogodila jedna komična situacija.

Naime, jedan navijač Engleske je očigledno baš preterao u alkoholu. On je uspeo  da popije toliko da je zaspao i probudio se na potpuno praznom stadionu "Veltins Arena" u četiri sata ujutru posle meča sa reprezentacijom Srbije.

Naravno, do tada su svi već uveliko bili svojim kućama, ali ostaje pitanje kako su mogli da zaborave ovog "usnulog" Engleza na stadionu.

Bilo kako bilo, on se probudio i odmah se dohvatio svog telefona, pa je ovo neobično iskustvo podelio sa svima putem društvene mreže Tik Tok.

Očigledno da ni njemu bilo baš najjasnije gde se nalazi nakon što se probudio, ali verujemo da je na kraju ipak uspeo da nađe put do smeštaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()