Španci otkrivaju: Mbape zbog Reala odbio najveću ponudu u istoriji fudbala

Fabricio Romano je otkrio detalje ugovora sa Realom, a Španci ime kluba koji ga je želeo

27.02.2024. 15:55
  • Podeli:
Kylian Mbappe  Mbape Reuters-63a2ec34da612.webp Foto: Reuters

Kilijan Mbape je sve dogovorio sa Real Madridom oko zajedničke saradnje od leta 2024. Detalje tog transfera objavio je italijanski novinar Fabrizio Romano i prema njegovim tvrdnjama Francuz bi u Realu trebalo da zarađuje 20.000.000 evra godišnje. 

Takav ugovor za sada u Realu imaju najveće njegove zvezde: Džud Belingam i Vinicius Junior. Još nije poznato na koliko će godina potpisati ugovor, ali jeste to da će Real stići kao slobodan igrač.

Mbape je od Reala dobio i bonus za potpisivanje ugovora, koji će iznositi između 100 i 150 miliona evra. Taj će mu iznos klub isplaćivati u ratama narednih pet godina.

Mbape odbio Junajted

Španjolski "OK Diario" objavio je da Real nije jedini klub koji je pokušao da dovede napadača PSŽ. Madriđani na tom poslu rade dosta dugo i intenzivno, ali jedan klub se u poslednjem trenutku umešao u priču. Prema španskim izvorima reč je o engleskom Mančester junejtedu, koji je na inicijativu svog suvlasnika Džima Retklifa poslao Mbapeu ponudu tešku 700.000.000 evra.

Milijarder je hteo 25-godišnjem Francuzu da ponudi petogodišnji ugovor sa platom od 100.000.000 evra godišnje, a pri potpisivanju bi dobio 200.000.000 evra bonusa, što znači da bi tokom ugovora zaradio 700.000.000 evra. 

Mbape je tu ponudu odbio, kako Špani kažu "najveću ponudu u istoriji fudbala".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()