Španci veličaju Modrića i brinu o njegovoj budućnosti: Nije računao da će biti rezerva

Pre nekoliko meseci, malo pre 38 rođendana, odbio je "kišu miliona" iz Saudijske Arabije

29.09.2023. 12:55
  • Podeli:
luka modric reuters-6465fa3a04291.webp Foto: Reuters

Na hrvatskog fudbalera Luku Modrića odavno se gleda kao na legendu Real Madrida, kao i na jednog od najboljih veznih igrača svoje generacije.

Sve te zasluge stekao je na osnovu blistave karijere. Prema pisanju "Mundo deportiva" njegova budućnost je neizvesna.

Podseća se da je 9. septembra proslavio 38. rođendan i da je pre samo nekoliko meseci odbio "kišu miliona" iz Saudijske Arabije kako bi odigrao još jednu sezonu na vrhunskom nivou.

"Birao sam svoju budućnost"

Modrić je ostao veran reprezentaciji Hrvatske, ali to što je previše razvučen na više strana moglo bi da ga košta.

"Modrić je jedan od najboljih veznih fudbalera u istoriji, osvajač Zlatne lopte iz 2018. i igrač kom se dive na svakom stadionu. Moguće je da je njegova želja da nastupi na Evropskom prvenstvu 2024. povezana sa ostankom u Realu. Ono na šta možda nije računao jeste da godine koje prolaze ostavljaju trag na svakome", piše novinar "Mundo deportiva".

Hrvat je već sad jedan od najboljih u Realovoj istoriji. To mu je dalo za pravo da odlučuje sam o svojoj budućnosti. 

Modrić sada zamena u Madridu, a to je nešto na šta nije računao. 

"Neće prestati da bude važan"

Modriću sigurno ne pomaže to što nije u idealnoj formi i to nije ništa čudno za veterane.

"Modrić jeste zamena, ali on nikad neće prestati da bude važna karika u Real Madridu. Svi odreda dužni su da ga poštuju,  trener, navijači, saigrači", stav je španskog novinara.

Modrić u Realu igra od 2012. godine. Za klub je odigrao 495 utakmica uz učinak od 37 golova i 77 asistencija, a s njim je slavio 23 trofeja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()