Španski sudija optužio Pereza: Pokušao je da me zaključa u sobu

Hteo je da se "Realu sudi kao Barseloni", seća se Gonzalez

14.03.2023. 12:50
  • Podeli:
florentino-perez-reuters.jpg

Nekadašnji španski fudbalski sudija Eduardo Ituralde Gonzalez otkrio je da je pre 12 godina, u sezoni 2010./2011., imao neugodan susret sa predsednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Gonzalez je u radijskoj emisiji stanice Cadena SER rekao da je Perez pokušao da ga zaključa u sobu kako bi razgovarao sa njim, što bi bio direktan uticaj na suđenje. Hteo je, kaže, da se "Realu sudi kao Barseloni".

"Pitao sam ga šali li se i rekao mu da je naš razgovor završen. Prijavio sam ga za pola sata sudijskoj organizaciji. Nikada pre toga tako nešto nisam doživeo. Nikada me predsednik nekog kluba nije zatvorio u neku prostoriju osim Florentino Perez", ispričao je Ituralde Gonzalez.

Zanimljivo, Ituralde Gonzalez je odlučio sa ovom pričom da izađe u javnost baš kad je u toku istraga protiv Barselone, kojom se bivši predsednik Hose Maria Bartomeu tereti za podmićivanje sudija.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()