'Spavaš li mirno Superligo Srbije': Dibala obukao dres Jedinstva sa Uba

Nije u pitanju novi fudbalski transfer

30.07.2023. 21:19
  • Podeli:
paolo_dybala - reuters-1665384998224.webp Foto: Reuters

Iako je u prvom planu početak Superlige Srbije kada je domaći fudbal u pitanju, član Prve lige Jedinstvo sa Uba izbilo je u prvi plan zbog velike fudbalske zvezde.

Naime, na zvaničnoj stranici kluba objavljene su slike na kojima je u dresu Jedinstva Paulo Dibala. 

Na jednoj pozira sam, dok je na drugoj u tandemu sa srpskim golmanom Miletom Svilarom, uz koju je ostavljena poruka "Spavaš li mirno superligo Srbije" u šaljivom tonu.

Naravno, nije u pitanju nikakav spektakularni transfer.

Njih dvojica su saigrači Nemanje Matića koji je u isto vreme i prvi čovek kluba sa Uba, pa je iskoristio priliku za promociju.

Sjajni odnosi između našeg i argentinskog fudbalera, doprineli su tome da Nemanja pokloni dres kluba u kom je počeo svoju karijeri Paulu, a ovom se izgleda toliko svideo da je pozirao u istom.

FK Jedinstvo sa Uba podelilo je sliku Dibale u njihovom dresu, može se reči da mu odlično stoji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()