Spektakularan derbi Lige šampiona u Madridu: Real i Siti dali publici mnogo radosti i nemira

Goleada bez pobednika na meču Arsenal - Bajern

10.04.2024. 08:17
  • Podeli:
city real reuters nova-6615aa3411694.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija odigrali su spektakularan prvi meč četvrtfinala Lige šampiona na stadionu "Santijago Bernabeu" 3:3 (2:1).

Siti je poveo genijalnim potezom Bernarda Silve, koji je iznenadio Andreja Lunjina u 2. minutu meča, a usledio je brzi preokret - prvo autogol Rubena Dijaza posle udarca Eduarda Kamavinge u 12, pa pogodak Rodriga u 14. minutu posle kontranapada.

Po istom scenariju, Siti je preokrenuo u nastavku, a fantastične golove postigli su Fil Foden u  66. i Joško Gvardiol u 71. minutu.

Konačnih 3:3, takođe sjajnim golom postavio je Federiko Valverde u 79. minutu.

U Londonu niko nije slavio

Istovremeno, Arsenal i Bajern remizirali su u Londonu 2:2.

Bakajo Saka doneo je prednost Arsenalu u 12. minutu, ali su "preokrenuli" Serž Gnabri u 18. i Hari Kejn u 32. minutu iz penala.

Londonski tim izbegao je poraz preko "rezerviste" Leandra Trosara u 76. minutu.

U sredu su na programu preostala dva četvrtfinala: Atletiko Madrid - Borusija Dortmund, PSŽ - Barselona.

Revanši se igraju naredne nedelje.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()