Spektakularan meč sa šest golova u Frankfurtu: Ajntraht šokirao Bajern u 94. minutu

Bajern vodi na tabeli sa 14 bodova, koliko ima i Lajpcig, dok je Ajntraht treći sa 13.

06.10.2024. 19:42
  • Podeli:
omar marmuš-6702cc100feda.webp Foto: AP Photo/Michael Probst

Fudbaleri Ajntrahta i Bajerna iz Minhena remizirali su (3:3) u 6. kolu Bundeslige u spektakularnom meču.

Omar Marmuš je bio heroj Ajntrahta jer je postigao dva gola i imao asistenciju, a dao je i gol za bod u 94. minutu.

Bajern je dobro počeo meč golom Kim Min Džaea u 15. minutu, ali su Marmuš i Ekitike golovima doneli prednost Ajntrahtu, ali je Bajern u 38. minutu izjednačio preko Upamekana.

Kada je Olise u 53. minutu vratio prednost Bajernu, mnogi su pomislili da će Bavarci doći do pobede, ali je Ajntraht u poslednjim minutima meča došli do gola i boda koji je veliki kao pobeda.

Bajern vodi na tabeli sa 14 bodova, koliko ima i Lajpcig, dok je Ajntraht treći sa 13.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()