Split na nogama: Sve spremno za povratak Ivana Rakitića

Navijači su ovo dugo godina čekali

18.07.2024. 11:50
  • Podeli:
Ivan Rakitić-65f9a5316d159.webp Foto: Profimedia

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić će se vratiti u Hajduk iz Splita. 

Kako tvrdi Fabricio Romano  Rakitić je obavestio čelnike svog dosadašnjeg kluba Al Šababa da želi odmah da raskine ugovor i da je tako postao korak bliže Europi.

Dogovorio je dvogodišnji ugovor, a presudila je želja da zaigra u Hrvatskoj

Bivši reprezentativac Hrvatske bi do kraja ove nedelje trebalo da ozvaniči transfer u Hajduk, prenose hrvatski mediji, nakon što je Rakitić razrešio sve formalnosti sa saudijskim klubom Al Šababom.

Presudila je činjenica da je nekadašnji igrač Sevilje i Barselone želeo da igra u Hrvatskoj, a tome su ključno doprineli, piše Romano, Nikola Kalinić kao sportski direktor, Ivan Perišić kao saigrač i Đenaro Gatuzo kao trener.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()