Sporan u Superligi, dobar u Ligi šampiona: Jovanović sudi meč između Uniona i Brage

Utakmica između Uniona i Brage biće odigrana u utorak

01.10.2023. 18:21
  • Podeli:
Srđan Jovanović-646355c1f0f6d.webp Foto: Profimedia

Srpski arbitar Srđan Jovanović biće glavni sudija meča drugog kola grupe C Lige šampiona između Uniona i Brage, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Jovanoviću će pomagati sunarodnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je za četvrtog arbitra određen Novak Simović. U VAR sobi biće Hrvat Ivan Bebek i Englez Stjuart Atvel.

Jovanoviću će to biti prvi meč u Ligi šampiona ove sezone. Prošle sezone je četiri puta bio na centru u duelima elitnog takmičenja.

Utakmica između Uniona i Brage biće odigrana u utorak, 3. oktobra od 18.45 časova u Berlinu.

Podsetimo, upravo je Jovanović bio glavna tema u srpskim medijima proteklih dana, jer je FK Crvena zvezda odbila da igra meč protiv FK Partizan ukoliko glavni arbitar bude Srđan Jovanović. Klub iz Ljutice Bogdana izdao je saopštenje u kom je ponovljen stav generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića da je arbitar iz Beograda osvedočeni partizanovac.

I dok Jovanović trpi kritike u otadžbini, UEFA ozbiljno računa na srpskog sudiju i njegov tim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()