Sportski direktor Intera: Džeko i dalje igra poput mladića

Turski mediji jutros su objavili informaciju da je Galatasaraj zainteresovan za ovog igrača, te da je spreman da ponudi veoma dobre uslove

21.12.2022. 21:27
  • Podeli:
dzeko_edin_reuters-1666810276104.webp Foto: Reuters

Sportski direktor Intera Piero Auzilio izjavio je da je Edin Džeko (36) pravi primer mladim igračima.

"Džeko i dalje igra poput mladića. Ne izgleda kao da ima 36 godina. On je pravi primer svim mladim igračima. Smatram da još može da igra na veoma visokom nivou", rekao je Auzilio.

As ima ugovor sa Interom do kraja juna 2023. godine.

"Probaćemo zajedno da nađemo rešenje da nastavimo ovaj kontinuitet u budućnosti", kratko je prokomentarisao sportski direktor Intera.

Međutim, turski mediji jutros su objavili informaciju da je Galatasaraj zainteresovan za Džeka, te da je spreman da ponudi veoma dobre uslove.

Navodno, reč je o ugovoru na dve sezone i plati od pet miliona evra po sezoni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()