Šranc neutešan: Žalićemo do kraja života

Ne krije emocije nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva

01.07.2024. 08:10
  • Podeli:
slovacka AP PhotoAntonio Calanni-6681894720ad7.webp Foto: AP PhotoAntonio Calanni

Najbolji strelac Slovačke na Evropskom prvenstvu Ivan Šranc ne može da veruje kakvu su šansu propustili protiv Engleza.

Šranc, kao i svaki Slovak danas, tuguje. Ne haje što je opet bio strelac.

"To mi je treći gol na šampionatu, pa šta? Moglo je biti divno, prelepo, ali smo izgubili u poslednjim momentima. Ipak nemamo zbog čega da budemo ljuti. Oporavićemo se, ali možda ćemo i žaliti za propuštenom šansom do kraja života. Možda nam se ovakva šansa više nikad neće ukazati, da ispišemo istoriju. Mislim da će nam biti potrebno dugo vremena da ovo prebolimo", kaže Šranc.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()