Srbija bez Milinković-Savića na Bugarsku?

Sergeja Milinković-Savića čeka višenedeljna pauza zbog povrede kolena, prenose saudijski mediji

06.11.2023. 11:46
  • Podeli:
milinkovic savic sergej tanjug darko vojinovic-652fa10f63bb4.webp Foto: Tanjug/Darko Vojinovic

Vezista Al Hilala će navodno morati da pauzira dve do šest nedelja zbog problema sa izvrtanjem kolena, prenosi "Saudi gazet".

Milinković-Savić se povredio u petak na meču sa Al Fatehom u 12. kolu saudijske Pro lige, a u nedelju je podvrgnut magnetnoj rezonanci.

Ovu vest treba uzeti s rezervom s obzirom da su saudijski mediji pre nekoliko dana objavili da se povredio Aleksandar Mitrović, a on je istog dana igrao i postigao gol.

Ipak, da Milinković-Savić ima problema potvrđeno je time što nije otputovao sa timom na gostovanje Mumbaju na meč azijske Lige šampiona u ponedeljak.

Ukoliko je informacija tačna, biće to veliki problem za Dragana Stojkovića Piksija pred odlučujući meč Srbije u kvalifikacijama za EURO 2024, sa Bugarskom u Leskovcu 19. novembra.

Milinković-Savić je odigrao 13 utakmica za Al Hilal na kojima je postigao četiri gola uz dve asistencije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()