Srdačan doček u Humskoj: Aplauzi Ljajiću, Sumi i Šćepoviću, Partizanu dva gola i tri boda

Novi Pazar nije imao mnogo šansi protiv crno-belih

07.04.2024. 22:04
  • Podeli:
Partizan Adem Ljajić-6612fb500298b.webp Foto: ATA Images

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar 2:0 (1:0) u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Strelci za crno-bele bili su Ksander Severina u 36. i Denil Kastiljo u 56. minutu.

Partizan ponovo ima četiri boda manje od Zvezde na drugom mestu, dok je Novi Pazar ovim porazom, četvrtim uzastopnim, praktično ostao bez šansi za plej-of.

Pazarci su ostavili dobar utisak u Humskoj, uprkos porazu, a publika je posebno pozdravila nekadašnje fudbalere Partizana Adema Ljajića, Sejdubu Sumu i Marka Šćepovića.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()