Srećan početak Lige šampiona svima koji slave: Asistencija Vlahovića za 3:0, Remzi postigao novi gol za Vilu

Jildiz dva puta za istoriju.

17.09.2024. 20:49
  • Podeli:
vlahović juventus lš-66e9ceca30946.webp Foto: REUTERS

Fudbaleri Juventusa savladali su PSV rezultatom 3:1 na startu novog formata Lige šampiona.

Istovremeno, Aston Vila je u Bernu savladala Jang Bojs 3:0.

PSV i Jang Bojs biće ove sezone rivali Crvenoj zvezdi u elitnom takmičenju.

Mladi 19-godišnji Turčin Kenan Jildiz ušao je u istoriju kao strelac prvog gola u novoj Ligi šampiona, a ujedno postao i najmlađi strelac za Juventus u elitnom takmičenju (19 godina i 136 dana) i srušio je rekord Alesandra Del Pjera (20 godina i 308 dana).

Dušan Vlahović upisao je asistenciju za treći gol Juventusa.

Kosta Nedeljković ceo meč proveo je na klupi Aston Vile.

Rezultati i strelci: Juventus - PSV 3:1 (Jildiz 21, Mekeni 27, Gonzales 52 - Saibari 90+3), Jang Bojs - Aston Vila 0:3 (Tilemans 27, Remzi 38, Onana 86).

Od 21 sat igraju: Milan - Liverpul, Bajern - Dinamo Zagreb, Real Madrid - Štutgart, Sporting Lisabon - Lil.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()