Sredstva se ne biraju: Navijači Dinamo Kijeva na raketama poslali poruku Bed Blu Bojsima

S ratišta je stigla podrška navijačima Dinama iz Zagreba

26.12.2023. 15:04
  • Podeli:
AEK_dinamo_pixsell-64dbdd1c438de.webp Foto: Pixsell

Navijači Dinama iz Kijeva su podržali navijače Dinama iz Zagreba koji su nakon nekoliko meseci prvedenih u grčkom zatvoru pušteni da se vrate kući u Hrvatsku.

Rat Ukrajine i Rusije traje skoro dve godine, a s ratišta je stigla podrška Bed Blu Bojsima.

Ukrajinski navijači su na minobacačkim granatama ispisali poruke podrške navijačima hrvatskog imenjaka.

"Dobro došli kući, Bed Blu Bojsi", "Dinamo Kijev - Dinamo Zagreb" i "Dobro došao nazad, Dragane", piše na granatama.

Bed Blu Bojsi su dan uoči utakmice AEK i Dinamo učestvovali u neredima u Atini u kojima je ubijen navijač grčke ekipe Mihalis Katsouris.

Više od 100 navijača Dinama je tada pritvoreno i do nedavno držano u zatvoru, a kada se ustanovilo da većina nema veze sa ubistvom Hrvati su pušteni kući.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()