Srpkinja ponosna na dečka: Olga Danilović objavila trenutak zbog kojeg je Ronaldo plakao kao dete

Naša teniserka je poražena u prvom kolu Vimbldona, a istog dana je svoje učešće na EP završio i Jan Oblak

02.07.2024. 08:47
  • Podeli:
euro 2024, jan oblak, kristijano ronaldo - 1 jul 2024 - profimedia-6683a220ed0b9.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka, Olga Danilović, oglasila se nakon poraza Slovenije od Portugala u osmini finala Evropskog prvenstva.

Olga je poražena u prvom kolu Vimbldona, a istog dana je svoje učešće na velikom takmičenju završio i njen dečko, Jan Oblak.

Iako je bio odličan protiv Portugalaca i uspeo kao kapiten da odvede svoj tim do produžetaka, a onda i do penal serije, Slovenija je izgubila.

Oblak je u 105. minutu odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa Matjaža Keka dođe do četvrtfinala.

Foto: Printscreen/Instagram/danilovicolga

Ipak, Olga je ponosna na visokog golmana, a posebno na trenutak kada Ronaldo nije uspeo da dođe do pogotka sa bele tačke, zbog čega je ubrzo nakon toga zaplakao.

Teniserka je na Instagramu podelila fotografiju nastalu upravo u trenucima iz 105. minuta i na njoj se vidi momenat pre Oblakove odbrane.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()