Srpski arbitar deliće pravdu fudbalerima Kluža i Pafosa: Naši su i pomoćnici i sudije u VAR sobi

Prva utakmica plej-ofa za Ligu konferencija biće igrana 22. avgusta od 19.30 časova u Rumuniji

16.08.2024. 18:45
  • Podeli:
Novak Simović -  Photo Milos Tesic ATAImages 19, septembar, 2021-66bf66f7d7f56.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Srpski sudija Novak Simović deliće pravdu u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencije fudbalerima rumunskojg Kluža i kiparskog Pafosa, saopštila je danas UEFA.

Simoviću će pomagati sunarodnici Nikola Đorović i Miloš Simović, a četvrti sudija biće Stanko Ostaćanin. U VAR sobi sedeće Momčilo Marković i Aleksandar Živković.

Prva utakmica plej-ofa za LK između Kluža i Pafosa igraće se 22. avgusta od 19.30 časova u Rumuniji.

Revanš je na programu 29. avgusta od 19 časova na Kipru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()