Srpski igrači u Gazijantepu izbegli strašan zemljotres u Turskoj

Iz Partizana je saopšteno da se ceo turski tim nije vratio kući sa meča 23. kola

06.02.2023. 10:13
  • Podeli:
Lazar Marković-63e0c4790728a.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Partizan saopštio je da su nekadašnji igrači crno-belih Marko Jevtović i Lazar Marković dobro posle razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Iz Partizana je saopšteno da se Jevtović i Marković, koji su sada igrači Gazijantepa, trenutno nalaze u Antaliji.   

Gazijantep je poražen od Antalije 1:0 u meču 23. kola turskog prvenstva, a ceo tim iz grada koji je pogodio strašan zemljotres su, zbog ove nesreće, ostali u Antaliji.

Fudbalski klub Partizan je saopštio da iskreno saoseća sa svim porodicama žrtava zemljotresa. Prema najnovijim informacijama više od 500 osoba stradalo je u zemljotresu jačine 7,8 jednica Rihterove skale, koji je pogodio područje Turske u blizini granice sa Sirijom. 

Turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu izjavio je da je epicentar zemljotresa bio u Pazarčiku, a da je pogođeno 10 pokrajina: Hataj, Gazijantep, Osmanije, Adijaman, Malatija, Šanlijurfa, Adana, Dijarbakir, Kilis i Kahramanmaras.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()