Šta je Mesi radio u Saudijskoj Arabiji: Reklama istrčala ispred fudbala

Nema razlike među igračima, svakome ista sankcija

03.05.2023. 09:27
  • Podeli:
leo_messi - reuters-63e5fb60df526.webp Foto: Reuters

Putovanje Lionela Mesija u Saudijsku Arabiju uticalo je negativno na PSŽ u poslednjem delu sezone jer sankcije su iste za sve igrače. Argentinac je odlučio da otputuje, misleći da će ekipa imati dva slobodna dana posle pobede u Ligi 1, kako bi ispunio ugovor sa saudijskom turističkom agencijom nakon što je to dva puta odlagao, saznaje španska "Marka".

Kako je sam sebe doveo u "zabludu" Mesi je propustio trening jer je ispunjavao obaveze iz, privatnog, sponzorskog ugovora hiljadama kilometara od Pariza.

Odmah je usledila sankcija propisana pravilima i napadač PSŽ je dobio dve nedelje suspenzije, što znači da neće biti sa timom ni na utakmicama ni na treninzima narednih 14 dana. 

PSŽ je u poziciji da osvoji svoju 11. francusku ligu i sa njom stigne do najuspešnijeg kluba u Francuskoj, mora da rešava probleme sa disciplinom igrača. U klubu navode da "nijedan igrač nije iznad kluba". 

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()