Šta je Piksi rekao Luki Joviću posle velikog promašaja protiv Španije?

Osvajač Eura jeste bio opasniji rival, ali je i naš tim imao šanse

06.09.2024. 09:14
  • Podeli:
piksi-66daab557e7c8.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je uvodni bod (0:0) u prvom kolu Lige nacija i to protiv Španije. Osvajač Eura jeste bio opasniji rival, ali je i naš tim imao šanse.

Posebno se izdvaja ona Luke Jovića iz prvog poluvremena, međutim u situaciji jedan na jedan on nije bio precizan.

Dragan Stojković Piksi je prokomentarisao čitavu situaciju, ali nije bio ljut na napadača.

"Ništa, zagrlio sam ga posle utakmice i rekao da digne glavu gore, njemu je najteže. Bio je bez golmana, ali fudbal je igra grešaka, igra promašaja da tako kažemo. Zaista najzrelija, najveća šansa večeras koliko sam uspeo da vidim. Golovi će doći. Raduje me što je pokretljiv, trpi duele, naterao je protivnika da ga faulira, sad u tom ofanzivnom smislu... Kad smo u niskoj zoni u niskom bloku sa devet igrača, jedino što možete da uradite je da iz kontra napada ugrozite protivnika, tako da eto, iz tog razloga smo bili strpljivi i čekali smo. Dočekali smo je i videli ste", rekao je on i dodao:

"Mnogo smo bolje taktički izgledali nego ranije i bili smo ubitačni u tom pitanju, mnogo lako i brzo odemo u završnu fazu, poslednju trećinu terena gde i treba da budeš da bi bio efikasan", zaključio je Dragan Stojković.

Srbija u nedelju igra protiv Danske u Kopenhagenu u okviru drugog kola.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()