Stamenić od derbija očekuje spektakl, ali kaže: Partizan ima priličnu pomoć sudija ove jeseni

Na centru terena u Humskoj 1 biće debitant u večitim derbijima

19.12.2023. 10:43
  • Podeli:
Marko Stamenić-658165bb3b0c9.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader/Tanjug

Večiti derbi, između Partizana i Crvene zvezde, zatvara jesenji deo sezone u Superligi Srbije. I to bi u sredu od 18 časova trebalo da bude praznik fudbala, spektakl na terenu u Humskoj, zabava za navijače...  Međutim, ni ovog puta ne može ništa da prođe bez optužbi i sumnji. 

U crveno-belom taboru i ovog puta imaju zamerke na račun večitog rivala, a one prvo dolaze od igrača Marka Stamenića, reprezentativca Novog Zelanda. 

"Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će suđenje na derbiju biti onakvo kakvo bi trebalo da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji", sa suvišnim komentarom je Stamenić počeo priču za "Sportski žurnal" i nastavio u tonu da očekuje spektakl kom nikada nije prisustvovao:

"Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalstava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačima i ljudima u klubu, jasno mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kog drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak". 

Svi znaju cilj u Humskoj 1

Po rečima ovog igrača Zvezde nema velikog plana jer se zna šta je cilj svima: 

"Nema mnogo pametovanja, svi u klubu imamo iste želje i isti plan: idemo na stadion Partizana da pobedimo".

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) donela je odluku da Nenad Minaković bude glavni arbitar 171. večitog derbija, što će mu biti prvi put da vodi najveći meč srpskog fudbala.

Podsetimo, Partizan je ove sezone imao konstantno prednost u odnosu na Zvezdu, ali je izgubio zbog loših rezultata u poslednjih mesec dana i trenutno su crveno-beli prvi sa dva boda više. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()