Stanković debituje u Bolonji, navijači prete Moti i igračima

Navijači su potom Gari Medelu i Marko Arnautoviću jasno stavili do znanja šta od njih očekuju

07.10.2022. 13:31
  • Podeli:
Marko Arnautović-1665142258497.webp Foto: Profimedia

Dejan Stanković, kao novi trener Sampdorije, debitovaće u Seriji A u subotu (20:45) protiv Bolonje. I Bolonja ima novog trenera - Tijago Mota je na klupi zamenio Sinišu Mihajlovića.  Međutim, na vest o premijeri srpskog trenera pala je senka zbog ishoda sastanka navijača upravom i igračima Bolonje koji su tražili tifosi kako bi "razjasnili neke stvari".

Umalo nije došlo do fizičkog sukoba dve strane, tvrde italijanski mediji.

"Korijere delo Sport" se poziva na svoje izvore i tvrdi da su navijači stigli na najavljeni sastanak i da su poručili da su "poslednji put došli dobronamerno". Oni su od početka sezone nezadovoljni situacijom u klubu. Ne samo zbog loših rezultata, već i zbog nedovoljnog zalaganja igrača na terenu.

Stigla je i reakcija trenera Tijaga Mote:

"Šta je to, neka pretnja", upitao je Mota koji je pokušao da zaštiti svoje igrače. 

Međutim, odmah je dobio odgovor jer su mu navijači rekli "da stvari u Bolonji baš i ne funkcionišu kao u Speciji" (klubu gde je Mota prethodno radio).

Navijači su potom Gari Medelu i Marko Arnautoviću jasno stavili do znanja da od njih očekuju da konstantno imaju odlučlan stav u igri. Čileanac nešto nije dobro razumeo i nezadovoljan tokom razgovora zaleteo se sa ka njima, ali je kapiten De Silvestri bio taj koji ga je zadržao.  Arnautović je u ovoj priči bio u ulozi mirotvorca.

Strasti su se stišale, ali je tenzija ostala u vazduhu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()