Stanković otkrio šta je pričao, u zagrljaju, sa Lukakuom

On je sportski šampion, a pritom je pokazao i da je veliki čovek, rekao je između ostalog trener Sampdorije

30.10.2022. 12:04
  • Podeli:
Dejan Stanković i Romelu Lukaku-1667303313951.webp Foto: Profimedia

Inter je savaldao Sampdoriju sa 3:0 na stadionu "Đuzepe Meaca", pred punim tribinama. I to je bilo, više manje, očekivano. Ali te subote utakmica bi imala mnogo manju medijsku pažnju da na klupi ekipe iz Đenove, od nedavno, ne sedi igračka legenda Intera - Dejan Stanković.

Bilo je emotivno, bilo je srdačno i dobrodošlica se osetila čak i u kopu navijača roso-nera. Posle utakmice, uprkos porazu, ni srpski trener nije ostao ravnodušan ni nem, a nije to bio ni pre utakmice.

"Moja prošlost u Interu je bila lepa i zahvalan sam Interovim navijačima, kao i navijačima Sampdorije koji su došli u Milano da nas podrže. Interov tim je veoma snažan, bori se za golove na drugačiji način nego mi i prošao je grupnu fazu u Ligi šampiona. Naš pristup je bio dobar, ali nakon gola iz prekida, Interu je posao postao lakši. Čak i drugi gol nismo smeli da dozvolimo. Moj tim je i posle toga bio živ i to je pozitivna stvar koju vučemo iz ove utakmice. Ne volim da gubim, ali skupljam dobre stvari i korak po korak izaći ćemo iz krize. Na kraju smo zaslužili da budemo nagrađeni golom koji nije došao", prokomentarisao je Stanković utakmicu.

A potom je bio raspoložen da odgovori i na pitanja o susretu sa starim prijateljima. Ali, sve je najviše zanimalo šta je pričao, u zagrljaju, sa Romeluom Lukakuom, igračem sa kojim ranije nije igrao? 

"Zagrlio sam ga jer je u Interu dočekao moje sinove Filipa i Aleksandra raširenih ruku. Bio im je neka vrsta zaštitnika. Zahvalan sam mu na privrženosti koju je pokazao mojoj deci. On je sportski šampion, a pritom je pokazao i da je veliki čovek", otkrio je Stanković.

Srpski stručnjak prokomentarisao je šanse Intera da osvoji titulu u Seriji A.

"Može li Inter da osvoji Skudeto? Da, jer imaju zdravu ekipu, veruju u uspeh, poseduju snagu, tehniku i ličnost", smatra bivši trener Crvene zvezde.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()