Stanković poslednji put: Za Zvezdu nisam vezan samo ugovorom

Crvena zvezda igra odlučujući meč grupne faze Lige Evrope, a svi pogledi su usmereni ka njenom treneru Dejanu Stankoviću.

08.12.2021. 16:00
  • Podeli:
dejan-stankovic-foto-fk-crvena-zvezda.jpg Foto: FK Crvena zvezda

I u najavi meča pred odlazak u Portugal i utakmicu sa Bragom novinare je prvo interesovala sudbina Stankovića na klupi beogradskog kluba. Jer je vest da odlazi u Sampdoriju krenula iz Italije i proletela Evropom u roku od dan.

“Ja ne mogu nikome da zabranim da se raspituje za mene i da piše. Ovo je poslednji put da pričam o tome. Lepo je čuti da te traži ovaj-onaj, respekt prema predsednicima tih klubova treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan samo ugovorom, nego i emocijama. U ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu, tako će biti do daljeg. To što se piše u Italiji...Kalčomerkato je u Italiji kultura. Kada bi se povezalo sve što se piše, ne bismo mogli da ispratimo. Radimo posao koji upada u oči. Neću više odgovarati na ta pitanja. Vi nekad znate više i od mene. Fokusirao bih se sada samo na Bragu. Kada sam došao, rekao sam da ćemo podizati lestvicu sve više, ovo je prilika da ostanemo upisani zlatnim slovima u istoriji Zvezde”, rekao je Stanković novinarima pred put u Bragu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()