Stanojević pravi rezove: Bek napustio Humsku

Krenule su promene

29.06.2024. 12:30
  • Podeli:
aleksandar stanojević, 17 jun 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-667011136d908.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Da su reforme krenule u Partizanu, bilo je jasno i nakon prvih promena u Upravnom odboru, a paralelno se radi i na promenama u timu.

Tako je poznato da u novoj sezoni crno-belih, na mestu desnog beka neće biti Aranđela Stojkovića.

Kako prenosi Telegraf, Stojković je napustio klub i karijeru će nastaviti u redovima Debrecina, gde će igrati kao pozajmljeni igrač.

Stojkoviću je trener crno-belih Aleksandar Stanojević stavio do znanja, nakon prve faze priprema da na njega ne računa u narednom periodu, pa je defanzivac potražio novu sredinu u kojoj će dobiti minutažu.

Inače, Stojković je na priprema bio tek treća opcija Stanojeviću, nakon Aleksandra Filipovića i Natana De Medine, pa mu nisu pomogle odlične partije i 41. meč iz prošle sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()