Stanojevića prozvali navijači, on im uzvratio: "Sram vas bilo"

Trener Partizana nije krio bes nakon meča

16.09.2024. 17:35
  • Podeli:
stanojevic aleksandar-669b5e8c6d37f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U osmom kolu Superlige Srbije, fudbaleri partizana poraženi su od ekipe OFK Beograda.

Vodio je Partizan sa 2:1 do 86. minuta, imali su čak i zicer za 3:1, da bi u nadoknadi vremena Romantičari stigli do preokreta i trijumfa od 3:2.

Ovo je uticalo na deo navijača koji su mu, nedugo nakon meča, dobacivali "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje", dok je trener Partizana prilazio kamerama kako bi dao izjavu.

On je bio ljut na njih i tokom TV prenosa jasno se čulo kako im je rekao: "Sram vas bilo"!

Nedugo zatim, Stanojević se našao pred kamerama TV Arena Sport i dao je kratak komentar o utakmici:

"Čestitao bih OFK Beogradu na pobedi. U prvom delu imali smo većim delom dobru igru i aktivan, pozitivan rezultat. Na 2:1 imali smo dobru šansu za 3:1, ali onda je krenuo neshvatljiv pad, nesigurnost u odbrani cele ekipe, lako su nam dolazili u 16 metara, kažnjavali nas, pravili smo neshvatljive greške, izgubili samopouzdanje i utakmicu. Veoma je teško za sve nas da ovako izgubimo utakmicu. Čestitamo OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, idemo dalje".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()