"Stara dama" dovela pojačanje za Ligu šampiona: Mota zvanično novi trener Juventusa

Pre Bolonje trenirao je Speciju, Đenovu i omladinsku ekipu Pari Sen Žermena

12.06.2024. 20:48
  • Podeli:
tijago mota, 11 maj 2024 - foto Reuters-6669e815f38c6.webp Foto: Reuters

Dosadašnji trener fudbalera Bolonje Tijago Mota novi je šef stručnog štaba Juventusa, saopštio je večeras klub iz Torina.

Mota (41) je sa Juventusom potpisao ugovor do 30. juna 2027. godine. On je na klupi torinskog kluba zamenio Masimilijana Alegrija, koji je u finišu prošle sezone dobio otkaz u torinskom klubu.

Mota je prethodne sezone sa ekipom Bolonje izborio plasman u Ligu šampiona, pošto je osvojio peto mesto u Seriji A sa 68 bodova. On je pre Bolonje trenirao Speciju, Đenovu i omladinsku ekipu Pari Sen Žermena.

"Zaista sam srećan što počinjem novo poglavlje na čelu velikog kluba kao što je Juventus. Zahvaljujem se vlasnicima i upravi, koji mogu da budu sigurni u moju ambiciju da se zastava Juventusa vijori visoko", rekao je Mota, prenosi zvanični sajt Juventusa.

Juventus će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()